header.jpg
Състезание за най-добра реч на тема "Бъдещето на Европа" набира участници
Искате ли да се научите да говорите добре пред публика без да се притеснявате? Ако желаете да станете талантливи оратори и комуникатори, но същевременно с това искате да повишите знанията си за Европейския съюз, включете в нашето състезание за най-добра публична реч на тема «Бъдещето на Европа». Състезанието цели да открие талантливи младежи, които да подготви в умения за говорене пред публика, но и да повиши знанията им за Европейския съюз.
 Участието на всеки от вас включва въвеждащо обучение от експерт в комуникациите напълно безплатно, а по време на състезанието ще имате възможност да научите и повишите информираността си относно какви възможности се предлагат за обучения, стажове, пътувания и доброволчество в ЕС. 
Ще проведем въвеждащото обучение на 19 февруари 2020 г. между 15:00 -18:00 ч. и на 20 февруари 2020 г. между 15:00 – 18:00 ч.  в офиса на център «Европа Директно Видин» на ул. «Христо Ботев» № 93, в сградата на Регионален бизнес инкубатор – Видин.  
Финалното състезание, по време на което всеки участник ще представи своята реч в рамките на 5 минути, ще се състои по време на младежкото събитие EURO HUB на 17 март 2020 г. (вторник) от 14.00 часа, където всички участници ще имат възможност да се запознаят с това какво предлагат различни европейки мрежи.  Там ще ви очакват множество приятни изненади и десетки европейски награди! 
При интерес за участие и записване, моля изпратете заявка за участие на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в свободна форма, в която посочвате три имена, възраст, имейл адрес и телефон за контакт, но не по-късно от 10 февруари 2020 г.  
Ако имате въпроси ни позвънете на телефон: 0889 451 247.  Ще ви очакваме.

Вземете участие в нашия конкурс за снимка или рисунка на тема: “Покажи ми твоя принос за оказване на околната среда”!

Право на участие имат всички ученици и младежи от област Видин.

Желаещите да участват трябва да изпращат фотографиите и рисунките си на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите..

Краен срок за изпращане на творбите – 28 април2020 г.

Авторите на най-добрите фотографии и рисунки ще получат специални награди.

Първа награда – телефон HUAWAEIY5 2019

Втора и трета награди – преносими зарядни устройства

Поощрителни награди за всички участници в конкурса.

Обявяването на победителите ще се се организира онлайн съгласно извънредното положение в Република България.  Участниците ще бъдат уведомени своевременно. По време на онайн събитието ще бъдат запознати с темата как ЕС опазва околната среда.

Моля да заявите участието си в конкурса на имейл, като подадете онлайн заявка в свободен текст на имейл: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите.. В заявката посочите три имена, години, училище, имейл, адрес.

 

РЕГЛАМЕНТ

КОНКУРС ЗА СНИМКА ИЛИ РИСУНКА

„Покажи ми твоя принос за опазване на околната среда“
/Show me your environmental impact/

Темата за околната среда става все по-актуална. ЕС инвестира в политиките за опазване на природата - разделно събиране на отпадъци, съхраняване на биоразнообразието, ефективно усвояване на природните ресурси и много други. Покажете ни вашия принос в тази посока. Какво правите в своя регион или какви идеи имате, които да ни нарисувате, за да живеете по-зелено? Използвайте въображението си и ни изненадайте!

❗️Рисунката или фотографиите ще бъдат публикувани в интернет и социалните мрежи на организатора с хаштаг #europedirect и #vidin

* снимката може да бъде обработвана, да бъде колаж от няколко снимки или да включва авторски надписи

* рисунката ви може да бъде дигитализирана или изпратена по електронната поща.

‼️Да бъде спазен обявеният краенс срок за изпращане на творбите

🎁Ще има специални награди за първите три места – (Телефон (първо място), преносимо зарядно (второ и трето място), поощрителни награди)

⭐️Обяваването на победителите ще се състои в онлайн събитие, за което участниците ще бъдат предварително уведомени и ще им бъдат дадени инструкции.

Организатор на конкурса е Европейски информационен център "Europe Direct - Видин", партньор на Европейката комисия.

Описание: в условия на извънредни обстоятелства, може да помислите за околната среда и да ни представите своите идеи за това как да бъдем по-екологично настроени и живеем по-«зелено»; представете идеите се под формата на снимка или рисунка.

С участието си се съгласявате вашите творби да бъдат използвани от организатора в онлайн изложби и по други начини.

С подаване на заявка за участие се съгласявате да използваме вашите лични данни за целите на настоящия конкурс.


Статистика

Брой прегледи на статиите
500672