header.jpg
Вземете участие в нашия фотоконкурс “Покажи ми твоя принос за оказване на околната среда”! 
Право на участие имат всички ученици на възраст от 13 до 30 години от област Видин. 
Желаещите да участват трябва да изпращат фотографиите си на адрес: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. 
Краен срок за изпращане на творбите – 15 април 2020 г. 
Авторите на най-добрите фотографии ще получат специални награди. 
Награждаването на победителите ще се състои на 10 май 2020 от 15:00 ч.
Заявката за участие изтеглете от тук
 
РЕГЛАМЕНТ

ФОТО КОНКУРС📸

„Покажи ми твоя принос за опазване на околната среда

/Show me your environmental impact/

Темата за околната среда става все по-актуална. ЕС инвестира в политиките за опазване на природата - разделно събиране на отпадъци, съхраняване на биоразнообразието, ефективно усвояване на природните ресурси и много други. Покажете и ми вашия принос в тази посока. Какво правите в своя регион, за да живеете по-зелено? Използвайте въображението си и ни изненадайте!

❗️Условия: - снимката може да бъде публиквана в личния профил на автора с хаштаг #europedirect и #vidin

* снимката може да бъде обработвана, да бъде колаж от няколко снимки или да включва авторски надписи

‼️Да бъде изпратена на email: Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. до 15.04.2020 г. заедно с попълнена заявка за участие

🎁Ще има специални награди за първите три места.

⭐️Награждаването ще се състои на 10.05 от 15:00 часа в офиса на Европа Директно – Видин, намиращ се в Регионалния Бизнес Инкубатор на ул. «Христо Ботев» № 93. Ще наградим най-добрите 3 снимки и ще си поговорим за околната среда.

Организатор на конкурса е Европейски информационен център "Europe Direct - Видин", партньор на Европейката комисия.

Описание: направете нещо, което да покаже вашето отношение към заобикалящата ви среда - почистете определено пространство, събирайте разделно отпадъци, започнете да използвате прибори, шишета, торбички и др. за многократна употреба или открийте места, заведения, организации, които го правят и допринасят за опазване на околната среда, заснемете го и се включете в конкурса. Най-добрите снимки ще бъдат наградени, а всички останали отговарящи на изискванията, ще бъдат включени подвижна изложба из област Видин с цел мултиплициране на инициативата и показване как младите се отнасят към околната среда и дават своя принос към нейното подобряване.

 

Статистика

Брой прегледи на статиите
437701