header.jpg
Състезание за най-добра реч на тема "Бъдещето на Европа" набира участници
Искате ли да се научите да говорите добре пред публика без да се притеснявате? Ако желаете да станете талантливи оратори и комуникатори, но същевременно с това искате да повишите знанията си за Европейския съюз, включете в нашето състезание за най-добра публична реч на тема «Бъдещето на Европа». Състезанието цели да открие талантливи младежи, които да подготви в умения за говорене пред публика, но и да повиши знанията им за Европейския съюз.
 Участието на всеки от вас включва въвеждащо обучение от експерт в комуникациите напълно безплатно, а по време на състезанието ще имате възможност да научите и повишите информираността си относно какви възможности се предлагат за обучения, стажове, пътувания и доброволчество в ЕС. 
Ще проведем въвеждащото обучение на 19 февруари 2020 г. между 15:00 -18:00 ч. и на 20 февруари 2020 г. между 15:00 – 18:00 ч.  в офиса на център «Европа Директно Видин» на ул. «Христо Ботев» № 93, в сградата на Регионален бизнес инкубатор – Видин.  
Финалното състезание, по време на което всеки участник ще представи своята реч в рамките на 5 минути, ще се състои по време на младежкото събитие EURO HUB на 17 март 2020 г. (вторник) от 14.00 часа, където всички участници ще имат възможност да се запознаят с това какво предлагат различни европейки мрежи.  Там ще ви очакват множество приятни изненади и десетки европейски награди! 
При интерес за участие и записване, моля изпратете заявка за участие на имейл Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. в свободна форма, в която посочвате три имена, възраст, имейл адрес и телефон за контакт, но не по-късно от 10 февруари 2020 г.  
Ако имате въпроси ни позвънете на телефон: 0889 451 247.  Ще ви очакваме.

Статистика

Брой прегледи на статиите
519366