header.jpg

Работа в съвместния секретариат на програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Румъния-България 2014-2020 г. в гр. Кълъраш, Румъния

Съвместният секретариат на програмата за трансгранично сътрудничество ИНТЕРРЕГ V-A Румъния-България 2014-2020 г. обяви процедура за наемане на 11 експерти в подкрепа на дейности по програмата за следните вакантни позициите:
 
 - 3 позиции „мениджър проекти“;
 - 4 позиции „финансов експерт“;
 - 1 позиция „експерт информация и публичност“;
 - 2 позиции за „експерт договаряне“.
 - 1 позиция за „асистент“.
 
Процедура за кандидатстване:
Кандидатите трябва да представят заявление и подробна автобиография на английски език като тя трябва да включва следните данни:
1. Кодът за свободното работно място, за което се кандидатства;
2. Е-мейл адрес, на който да се получат резултатите от процеса на подбор.
 
На 10 август 2016, кандидатите ще бъдат информирани по електронна поща за резултата от конкурса и ще бъдат поканени на интервю. Кандидатите, които не са одобрени също ще бъдат уведомени по електронната поща. Писменият тест и интервюто ще се проведат на 18 август 2016.
Списък с одобрените кандидати ще бъде публикуван на www.interregrobg.eu и на www.calarasicbc.ro на 10 август 2016.
Подаване на заявление: 
Заявлението трябва да бъде изпратен по електронната поща на адрес Този имейл адрес е защитен от спам ботове. Трябва да имате пусната JavaScript поддръжка, за да го видите. или чрез www.ejobs.ro, в съответствие с процедурата по кандидатстване споменато по-горе. Всички заявления, подадени в рамките на крайния срок, ще бъдат приети. Всеки кандидат следва да кандидатства само за една позиция.
 
Повече информация за изискванията към кандидатите и процедурата по кандидатстване е поместена на страницата на програмата: http://www.interregrobg.eu/en/programme/job-opportunities.html 
 
Крайният срок за подаване на документи за кандидатстване е 09 август, 2016, 16:00 ч.

Статистика

Брой прегледи на статиите
253001