Уважаеми граждани на област Видин,

Имаме удоволствието да Ви съобщим, че утре, 14 май (петък), от 14:00 ч. ръководителят на Информационното бюро на Европейския парламент в България г-н Теодор Стойчев и заместник-кметът на град Видин г-жа Десислава Тодорова ще дадат старт на регионалното представителство на Европейската комисия и Европейския парламент за област Видин - ЕВРОПА ДИРЕКТНО Видин от ново поколение.  Събитието ще се проведе на открито в офиса на център ЕВРОПА ДИРЕКТНО Видин, който се намира на адрес: ул. „Христо Ботев“ № 93. Паралелно с мероприятието ще организираме пресконференция, на която ще представим предстоящите събития на центъра, и дискусия за дигиталното бъдеще на Европа.

В следващите пет години EUROPE DIRECT(ЕВРОПА ДИРЕКТНО) Видин ще взаимодейства с гражданите на областта активно и непрекъснато. Нашата цел е да дадем възможност на всички да направят информиран избор за бъдещето на ЕС, като участват пълноценно в демократичния процес. Центърът от ново поколение EUROPEDIRECT(ЕВРОПА ДИРЕКТНО) ще се стреми непрекъснато към повишаване на осведомеността на гражданите за ползите от ЕС в тяхното ежедневие и ролята на Съюза за тяхното бъдеще.

През следващите няколко години, ще предоставим възможност на гражданите от областта да споделят очакванията си и да дават възможност за обратна връзка към институциите на ЕС.  Очакваме Ви! 

Екипът на център ЕВРОПА ДИРЕКТНО Видин


 

 

Статистика

Брой прегледи на статиите
579436